Vækst i elevatormarkedet: TK Elevator sikrer rekordstor serviceaftale

juni 20, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: TK Elevator

Ordren er på i alt 3.000 elevatorer, der skal serviceres. Nu planlægger koncernen at udvide i Danmark, og de søger arbejdskraft.

 

Af redaktionen

TK Elevator –  en ledende global virksomhed inden for urbane mobilitetsløsninger – har lavet den største serviceaftale nogensinde i Europa. Kontrakten er indgået med med den danske stat og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), fremgår det af en pressemeddelelse.

 

Mange tusinde enheder

Serviceaftalen spænder over flere år og inkluderer vedligeholdelse af ca. 3.000 ud af et samlet udbud på 5.000 enheder.

Faciliteterne inkluderer Folketinget og Det Kongelige Teater samt de kongelige slotte og en lang række ministerier.

TK Elevator har hovedsæde i Tyskland og aktiviteter i over 100 lande.  Man leverer alt fra design til installation og vedligeholdelse af ethvert mærke af elevatorer, rulletrapper, gangbroer, lifte, passagerbroer mv.

 

Artiklen fortsætter længere nede

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

 

TK Elevator vil udvide og nyansætte

Den danske afdeling har hovedsæde i Glostrup, og nu planlægger man at udvide sin arbejdsstyrke i Danmark for at understøtte kontrakten, ifølge pressemeddelelsen.

Alexander Heinz er direktør for TK Elevator i Danmark, han udtaler: 

“Vi er ikke kun beærede over, at SKI betror TK Elevator at hjælpe med at vedligeholde Danmarks offentlige infrastruktur. Vi er også begejstrede for at bidrage med både lokal og regional jobvækst,” siger han.

Christian Lunding er indkøbsdirektør hos SKI. Han supplerer:

“Aftalen har fokus på endnu bedre brugervenlighed og transparens i den leverede service med konkurrencedygtige leverandørpriser.”

TK Elevator oplyser, at man bl.a. leder efte teknikere, supervisors og administrative ressourcer til at opfylde aftalen.

 

Kilde: TK Elevator



Related Articles

Industriområde bliver til fællesboliger i Birkerød

Industriområde bliver til fællesboliger i Birkerød

Pensionsselskabet Velliv har kastet sig over sit første fællesskabsorienterede boligprojekt. Det skal ligge i et tidligere industriområde. Af redaktionen Velliv og Nordstern fejrede d. 9. oktober rejsegilde på Vellivs Boligfællesskab Naboliv i Birkerød. Projektet...

TENDENS: Industriområde under transformation i Vejle

TENDENS: Industriområde under transformation i Vejle

Ved Flegmade i Vejle er 138 nye lejeboliger nu klar til indflytning i et område, der tidligere mest husede engrosbutikker. Nordstern står bag projektet, og de forventer mange flere af den slags projekter i fremtiden. Af redaktionen Boligerne er en del af Vejle...

AI i byggeriet: Kom i gang nu, det bliver snart en nødvendighed

AI i byggeriet: Kom i gang nu, det bliver snart en nødvendighed

Begynd at bruge AI. Det er både nemt og givende - og snart vil det blive et must for alle virksomheder og ansatte i byggebranchen, ifølge en specialist. I denne klumme får du konkrete råd til at komme i gang. Magnus Therkildsen er softwareingeniør, AI-specialist og...