Sponseret: PIR Isolering – Slanke vægge, mere plads til dig!

juli 16, 2024

Foto: Panelbyg Pir isolering

Foto: Panelbyg Pir isolering

I dagens byggeri er isolering en afgørende faktor for både energibesparelse og komfort. En af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet er PIR skum (Polyisocyanurat). I denne artikel kan du læse fordelene ved PIR isolering, dens anvendelsesområder og hvorfor det er det oplagte valg for moderne byggeri.

Hvad er PIR Isolering?
PIR skum er en stiv skumplast fremstillet af polyisocyanurat. Det har en lukket cellestruktur, som gør det til en af de mest effektive isoleringsmaterialer. PIR isolering er kendt for sin høje termiske modstand og lav varmeledningsevne, hvilket betyder, at det effektivt reducerer varmetab i bygninger.

Fordele ved PIR Isolering

  1. Høj Termisk Ydeevne: PIR isolering har en lav varmeledningsevne ca. λ= 0,022 W/mK hvilket gør det til et fremragende materiale til at holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren.
  2. Tykkelsesreduktion: På grund af dets høje termiske ydeevne kan PIR skum opnå de samme isoleringsværdier med mindre tykkelse sammenlignet med andre materialer, hvilket giver dig flere kvm2 plads inde i huset og flotte slanke vægge og kan bidrage til bedre lysindfald.
  3. Brandmodstand: PIR skum har en god brandmodstand og kan modstå høje temperaturer og kan ikke smelte, hvilket øger sikkerheden i bygninger.
  4. Fugtresistens: Materialet er modstandsdygtigt over for fugt, hvilket sikrer langvarig ydeevne og forhindrer skimmelvækst.
  5. Holdbar løsning: PIR skum bidrager til energibesparelser og reducerer CO2-udledninger, hvilket gør det til et ideelt valg. Reduktionen er både på produkt niveau, men også kva at man ofte kan reducere materiale forbrug på andre materialer. Derudover kan produktet genbruges/genanvendes og der er mulighed for evt. ”Take back ordning”.
  6. Anvendelsesområder PIR isolering kan bruges i en bred vifte af byggeprojekter, herunder:
  • Tagisolering: Både flade og skråtage drager fordel af PIR’s høje ydeevne, trykstyrke og lette vægt.
  • Vægisolering: Både indvendige og udvendige vægge, samt hulmure kan isoleres effektivt med PIR skum.
  • Gulvisolering: PIR er ideelt til gulve, hvor det kan hjælpe med at reducere varmetab, konstruktions tykkelse og forbedre komforten. Isoleringen har høj trykstyrke og kan bærer ”svømmende” gulve.

Hvorfor Vælge Vores PIR Isolering? Vores PIR isolering skiller sig ud på grund af sin kvalitet og pålidelighed. Vi tilbyder:

  • Høj Kvalitet: Vores produkter gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre optimal ydeevne.
  • Konkurrencedygtige Priser: Vi tilbyder PIR isolering til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Bredt Sortimentsudvalg: Vi har et omfattende udvalg af størrelser og tykkelser, der passer til alle typer byggeprojekter.
  • Ekspert Rådgivning: Vores team står altid klar til at hjælpe med at vælge den rette isolering og tilbyde teknisk support.
  • Take back ordning: Det er muligt at lave en ”Take back ordning”.

Konklusion PIR isolering er et førsteklasses valg for enhver, der ønsker at forbedre energibesparelse og komfort i bygninger. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores PIR isolering kan hjælpe dig med at opnå dine bygge- og energimål.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning så er vores team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på +45 88 32 17 70 eller på info@panelbyg.dk

www.panelbyg.dk