CRH Concrete

juli 24, 2024

CRH Concrete er Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger, og med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at blive dit første valg. På designoptimering, på prisen, på ekspertisen, på produktbredden, på leveringssikkerheden, på tidsplanerne – kort sagt: På alle de forhold, der har afgørende betydning for dig, når du skal ud at konkurrere med dine kolleger i byggebranchen.

Vi er din råhusleverandør – fra den første personlige kontakt over rådgivning, sparring og projektering til den endelige levering og montagering af dit byggeri. Som ansvarlig råhusleverandør i betonbranchen sætter vi både social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed øverst på dagsordenen.

Betonelementer rammer klart inden for skiven på alle parametre. Levetiden er lang, beton kan genbruges, indeklimaet er godt, støjniveauet lavt, og bygningerne er sikre og stabile. Samtidig scorer beton højt, når det gælder brandsikkerhed..

VI STÅR SAMMEN OM AT SKABE NYE VEJE TIL OPBYGNING AF VORES VERDEN

 

Læs mere på www.crhconcrete.dk

CRH CONCRETE A/S

Vestergade 25, 4130 Viby Sjællland

Tel: (45) 7010 3510
Hjemmeside: www.crhconcrete.dk

Andre leverandører

 

CRH Concrete

CRH Concrete

CRH Concrete er Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger, og med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores...

Read More
Svane-byg

Svane-byg

Svane-Byg er et professionelt tømrerfirma ejet af Peter Svane Ravn, der som tømrermester har kontakt til kunder og samarbejdspartnere, beregner tilbud og koordinerer arbejdet samt ind i mellem selv...

Read More