Salget af DEAS er godkendt og ny CEO udpeget

august 2, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Steen Amstrup er ny CEO i DEAS. Pressefoto

Den planlagte handel annonceret den 15. maj er nu officielt godkendt af konkurrencemyndighederne, og DEAS – Danmarks største ejendomsforvaltning- og serviceleverandør – er dermed officielt blevet en del af den finske PHM Group.

 

Af redaktionen

DEAS A/S bliver nu en del af en af de største ejendomsserviceleverandører i Nordeuropa, PHM Group.

Samtidig træder Rikke Lykke tilbage som CEO, men vil fortsætte som CEO for DEAS Group herunder DEAS Asset Management.

 

Ny topchef

Mens  Steen Amstrup bliver ny CEO for DEAS A/S. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Jeg er utroligt stolt og beæret over at få muligheden for at lede DEAS A/S ind i en ny æra med PHM Group. Jeg ser frem til at arbejde med talentfulde kolleger for at fortsætte vores tradition med en stærk kerneforretning inden for ejendomsadministration og -services. Selvom jeg kender DEAS indgående fra forskellige roller, handler det nu om at finde mig til rette i min nye rolle som CEO, så jeg kan drage maksimal fordel af min erfaring og kompetencer til at lede virksomheden fremad på vores nye rejse,” siger Steen Amstrup, ny CEO i DEAS A/S.

 

Største danske leverandør

DEAS er den største leverandør af ejendomsadministration og andre ejendomsservices i Danmark, og DEAS Asset Management er en førende nordisk leverandør af fund- og asset management. Med opkøbet af DEAS A/S vil PHM Group tilbyde det mest omfattende udvalg af tjenester og ekspertise inden for ejendomsvedligeholdelse og -administration i Danmark.

“Vi er glade og spændte på at starte vores rejse sammen med DEAS A/S. Sammen vil vi kunne tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af vedligeholdelses- og ejendomsservices i hele Danmark,” siger Kasper Bygholm, CEO for PHM Denmark ApS, som allerede ejer flere danske virksomheder inden for ejendomsadministration og -services. PHM Group, ligesom DEAS A/S, kombinerer en stærk lokal tilstedeværelse med skala, ekspertise og investering.

Sammen vil PHM Group og DEAS A/S levere tjenester med fokus på kerneområder inden for ejendomsadministration og -service for at sikre fortsat dedikation og ekspertise for investorer og deres lejere under det nye ejerskab.

 

Om: DEAS

DEAS A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer DEAS A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. DEAS A/S har et dedikeret team på flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).
DEAS A/S har hovedkontor i København med kontorer i Aarhus og Aalborg.

 

Related Articles

KAB skal være med til at opføre almene boliger på Christiania

KAB skal være med til at opføre almene boliger på Christiania

Man anslår, at der er 1.000 beboere på Christiania, heraf ca. 200 børn. Men der er plads til flere, hvis man bygger almene boliger, og de kommer nu.   Af redaktionen En aftale med staten skal sikre byggeri af 15.000 m2 boliger inden 2031, og de skal huse ca. 300...

For dyrt at renovere nedstyrtningstruede højhuse på Bellahøj

For dyrt at renovere nedstyrtningstruede højhuse på Bellahøj

Renoveringen af 10 ikoniske højhuse på Bellahøj skulle have været sendt i udbud i marts måned. Men det er aflyst, da projekteringen har vist, at renoveringen bliver for dyr i forhold til rammerne for finansiering af almene boliger. Det skriver KAB.   Af...