UBSBOLIG A/S søger konstruktør til projekt- og driftsafdeling

august 28, 2024

UBSBOLIG A/S søger en byggeteknisk person til at indgå i vores projekt- og driftsafdeling.

Den vi søger skal have en byggeteknisk uddannelse og kan være uddannet som konstruktør eller byggetekniker.

Om jobbet

Har du lyst til at arbejde med renovering- og vedligeholdelsesprojekter, hvor også bæredygtig optimering i større grad bliver en del af projekterne?

Et arbejde der involvere alle byggeriets faser lige fra behovsafklaring, projektudvikling til projektledelse af byggesager til aflevering og overlevering til driftsafdelingerne.

Planlægningen af opgaverne tager udgangspunkt i en drifts- og byggeteknisk gennemgang af bygninger, terræn mm., hvor der fortages visuelle registreringer af klimaskærmes tilstand for synliggørelse af evt. bygningskader og nødvendige opretnigsarbejder for at mindske risiko for udvikling af større skader.

Typist laves gennemgangene med afdelingsbestyrelserne og kaldes markvandringer.

Markvandringerne skal munde ud i flg.:

  • tilstandsvurdering af ejendommene for udarbejdelse af kort- og langtidsbudgetter
  • planlægning og udførelse af drifts- og vedligeholdelsesprojekter på ejendommene

Der ud over vil arbejdet også omfatte;

  • projektering i lettere omfang
  • projektledelse af byggesager og fagtilsyn
  • 1- og 5-års gennemgange af afsluttede byggesager
  • generel bygherrerådgivning til de forskellige afdelinger og kunder i UBSBOLIG

Om dig

Vi tænker, du er uddannet bygningskonstruktør eller byggeteknikker – gerne med en håndværkermæssig bagrund inden for byggeriet faggrupper.

Du har en god forståelse for processerne i en byggesag, har en god byggeteknisk viden og kan fastholde visionerne i opgaverne.

Du er interesseret i og har forståelse for vedligeholdelse, projektudvikling og renovering i den eksisterende bygningsmasse.

Du vil indgå i et lille team af projektleder og driftskoordinatorer, der organiserer og administrerer vedligeholdelsesopgaver og byggesager i de 2 driftsfællesskaber beliggende i henholdsvis København og Roskilde.

Om UBSBOLIG

UBSBOLIG A/S er et selskab, der administrerer og drifter ejendommen der for 75% af ejendommene huser kollegier og ungdomsboliger.

Ejendommenes ejerforhold spænder fra almene boligorganisationer til en række selvejende kollegier, fondskollegier og støttede private kollegier.

UBSBOLIG har ansvaret for at vedligeholde og forny ejendommene. Organisationen er bygget op som et mellemstort administrationsselskab bestående af ca. 25 medarbejder og en mindre projektafdeling bestående af 2 projektledere, hvor du skal blive den 3. projektleder. Samt 2 driftsfællesskaber bestående af 2 driftskoordinatorer med 12 driftstekniker der operere på ejendommene.

Geografien for ejendommene er fortrinsvis på Sjælland primært i København, Nordsjælland og Roskilde.

Om interessen for jobbet

Hvis jobbet har vagt din interesse, kan du sende os en jobansøgning med dit CV.

Venlig Hilsen

Keld Schmidt

Arkitekt og ingeniør M. IDA

Mail: info@ubsbolig.dk

Søg her 

Andre Job