Arkil A/S søger controller inden for ESG og treasury

september 10, 2024

I Arkil ønsker vi at styrke vores ESG-indsats yderligere som en del af vores overordnede strategi for bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsdrift. Hertil har vi oprettet en stilling som controller med opgaver inden for hhv. ESG og treasury og søger en analytisk stærk og engageret Controller, der kan bidrage til at føre vores ambitioner ud i livet. 

Har du erfaring med treasury, herunder likviditet, garantier, kreditforsikring, leasing mv., samt ESG-rapportering? Så er det dig, vi søger som vores nye Controller.

Om jobbet 

Som Controller vil du referere til økonomidirektøren og have ansvar for en række nøgleområder, der understøtter virksomhedens bæredygtigheds- og finansielle mål.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

Arbejdsopgaverne vil være todelt med treasury på den ene side og CSRD-rapportering på den anden side. 

I rollen som Controller vil du være ansvarlig for koordinering og rapportering i tæt samarbejde med både stabschefer og vores ESG-ansvarlige. Du vil udarbejde CSRD-rapporteringen, hvor du sørger for, at nøgletal, politikker, mål og processer bliver korrekt dokumenteret. Dit ansvar vil også omfatte at sikre korrekt regnskabspraksis for ESG-rapporteringen og udarbejde detaljerede rapporteringsmanualer samt beskrive processer.

Du vil spille en central rolle i koordineringen og kvalitetssikringen af data fra både interne og eksterne kilder, inklusive vores udenlandske afdelinger i Tyskland og Irland. Din evne til at holde struktur, overholde deadlines, samt præsentere og opstille rapporter på en klar og overskuelig måde vil være afgørende. Derudover vil du være ansvarlig for at holde dig opdateret om nye regler og retningslinjer inden for ESG, så virksomheden altid er på forkant med de nyeste krav og bedste praksis.

Herudover vil du bidrage til at sikre virksomhedens likviditet ved arbejde med kapitalstruktur, kreditrammer, arbejdskapital mv.. Du vil udføre analyser og rapportere om likviditet, og du vil håndtere garantier og kreditforsikringer på et overordnet niveau med hensyn til rammer og priser. 

Du vil være ansvarlig for at forhandle og administrere leasingaftaler og optimere vores forsikringsprogrammer. Derudover vil du gennemføre drift- og rentabilitetsanalyser af virksomhedens ejendomme for at sikre maksimal effektivitet og økonomisk udbytte.

Kvalifikationer

Vi søger en kandidat med solid erfaring inden for finansielle forhold, treasury og økonomistyring. Det er essentielt, at du har en dyb forståelse for regnskab og økonomi, og at du arbejder struktureret og detaljeorienteret, samt arbejde selvstændigt med input fra og krav til den øvrige organisation. Din evne til at sætte dig ind i og anvende lovgivning og regler vil være afgørende for din succes i denne rolle. Erfaring med ESG-rapportering og bæredygtighedsinitiativer vil være en stor fordel og hjælpe dig med at navigere de komplekse krav og forventninger inden for bæredygtighed. 
Du har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., HD eller lignende og formentlig med en erfaring inden for controlling eller den finansielle sektor.

Det meste arbejde vil foregå på dansk, men da koncernen er repræsenteret i udlandet, er en forudsætning for arbejde gode sprogkundskaber i engelsk – og gerne i tysk. 

Vi tilbyder

  • En fuldtidsstilling med ansættelse på vores hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens
  • En central rolle i en familieejet og fremsynet virksomhed, hvor samfundsansvar og ordentlighed står højt på dagsordenen.
  • Mulighed for at præge virksomhedens finansielle strategi og bæredygtighedsindsats i en nyoprettet stilling.
  • Et godt arbejdsmiljø med kompetente kolleger og spændende udfordringer.
  • Løn efter kvalifikationer, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning

Vores værdier

Vi agerer og arbejder ud fra Arkils værdisæt, så det er derfor vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter og personligheder. Det indebærer også, at du er fokuseret, løsningsorienteret og handlekraftig, samtidig med at du formår at rumme en høj grad af kompleksitet og kan bevare roen og altid vægte en god dialog og en ordentlig behandling af kollegaer og samarbejdspartnere.

Er du klar til at indfri dit potentiale og udfolde dine kompetencer 

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og lukker jobopslaget når den rette kandidat er fundet.

Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Ønsker du at vide mere

Er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør Anders Blaavand på tlf.: 20695201

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Arkil her 

Søg her

 

 

Andre Job