Nyt aflastningscenter på vej ved Ringe

oktober 3, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Her kommer det nye aflastningscenter til at ligge - lidt uden for Ringe. Foto: Blue Capital

Midtfyn får et nyopført byggemarked, når jem & fix til foråret slår dørene op i et helt nyt erhvervsområde. Aflastningscentre hitter blandt både investorer og slutbrugere, og lavpriskæden har en veludviklet sans for at bygge i nye handelsområder med stort vækstpotentiale, ifølge den mangeårige samarbejdspartner, Blue Capital.

 

Af redaktionen

De store udenbys aflastningscentre med f.eks. Harald Nyborg, JYSK og jem & fix rykker, og der ligger store investorer bag.

Senest udbyder Blue Capital A/S et jem & fix-byggemarked til 24,2 mio. kr. i midtfynske Ringe. Kæden rykker nemlig til nybyggede og større lokaler i et helt nyt erhvervsområde – Byager – i den nordlige del af byen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Blue Capital.

 

Artiklen fortsætter længere nede

Investeringstrend: Stor efterspørgsel på aflastningscentre uden for byerne

 

jem & fix er firstmover

Investeringschef Nicolai Ravn Andersen, Blue Capital, udtaler:

”Vi har samarbejdet siden 2012, og vi kan se, at jem & fix ofte er ’firstmover’ med næse for at finde placeringer, der udvikler sig til at blive populære og velbesøgte handelsområder. F.eks. åbnede jem & fix i Grenaa i 2018, og nogle år efter kom blandt andre Elgiganten, thansen, Harald Nyborg og Maxi Zoo til samme område. I 2019 åbnede Jem & Fix i udkanten af Ikast – igen som første storbutik – og nu er thansen, Jysk og Sport24 på vej og vil trække endnu flere kunder til.”

 

Mulighed for drive-in

Byggeriet i Ringe bliver et af jem & fix’ såkaldte megabyggemarkeder med drive-in, et butiksareal på cirka 1.000 kvm samt en dobbelt så stor varegård. På den godt 10.000 kvm store grund kommer også 80 parkeringspladser, og på taget installeres solceller.

Investorerne – og jem & fix – vil ifølge Nicolai Ravn Andersen nyde godt af, at Ringe ser ud til at fortsætte flere års udvikling med stigende indbyggertal, bl.a. i kraft af nye boligprojekter. Dertil kommer et stort opland og en stærk erhvervsudvikling i Odense.

Mens lejekontrakten for den nybyggede ejendom løber i minimum 10½ år. Netop lejekontrakter med lang uopsigelighed og med solide lejere er vigtigt for de fleste investorer, som dermed får høj sikkerhed.

Kilde: Blue Capital

”Vi søger intenst efter mere byggejord til rækkehusprojekter”

Related Articles

Flere ønsker bæredygtige bofællesskaber

Flere ønsker bæredygtige bofællesskaber

Peter Lassen skal som ny direktør i Almenr Byggefællesskaber skabe bo-og byggefællesskaber, hvor de, der skal leve og bo i husene, er med til at bestemme. Der er tale om et voksende segment.   Af redaktionen Ifølge Almenr Byggefællesskaber ønsker flere og flere...

Industriområde bliver til fællesboliger i Birkerød

Industriområde bliver til fællesboliger i Birkerød

Pensionsselskabet Velliv har kastet sig over sit første fællesskabsorienterede boligprojekt. Det skal ligge i et tidligere industriområde. Af redaktionen Velliv og Nordstern fejrede d. 9. oktober rejsegilde på Vellivs Boligfællesskab Naboliv i Birkerød. Projektet...

Fra tømrer til bygningskonstruktør – og tilbage igen

Fra tømrer til bygningskonstruktør – og tilbage igen

PROFIL: Daniel Christensen er 44 år og har været mester de seneste syv år. Inden da var han 10 år på tegnestuer, men han ville ud og bruge værktøjet igen, og det er bare svært at kombinere tømrerarbejdet med projektansættelser på tegnestuer, fortæller han.   Af...