Gigantisk logistikpark påbegyndt

oktober 4, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Sådan så det ud, da første spadestik blev taget d. 30. september 2024. Foto: VGP Group

Første spadestik er taget til VGP Park Vejle – over 80.000 m² udlejningsareal til logistik og industri.

 

Af redaktionen

VGP Group er en europæisk udbyder af højkvalitets logistik og semiindustrielle ejendomme, og man har nu lanceret sit første projekt i Danmark med første spadestik ved VGP Park Vejle.

VGP Park Vejle ønsker at være et centralt knudepunkt for logistik og produktion tæt ved Vejle S motorvejsafkørslen, og med et samlet udlejningsareal på mere end 80.000 m² til industri og logistik vil parken blive en væsentlig aktør i Trekantområdet.

Byggeriet af de første bygninger forventes afsluttet ved udgangen af 2025, ifølge en pressemeddelelse.

 

JEVI er første lejer

Den officielle indvielse blev overværet af Jan Van Geet, CEO for VGP Group, Jens Ejner Christensen, Vejles borgmester, Tommy Christensen, CEO for JEVI, og repræsentanter fra entreprenøren Dansk Halentreprise.

JEVI, der leverer elektriske opvarmningsløsninger, bliver den første lejer, og det signalerer starten på et ambitiøst projekt, der er i overensstemmelse med VGP’s engagement i at tilbyde moderne, bæredygtige og energieffektive erhvervsfaciliteter – ifølge pressemeddelelsen.

 

Skræddersyet koncept

En væsentlig del af konceptet bag VGP Park Vejle er evnen til at tilbyde skræddersyede faciliteter, der er bygget efter lejernes specifikke behov.

For JEVI betyder det skræddersyede produktions- og administrationsfaciliteter på 10.000 m² udstyret med avanceret teknisk infrastruktur, der understøtter virksomhedens fokus på innovation og præcision, ifølge Tommy Christensen, CEO for JEVI.

“Med de topmoderne faciliteter, som VGP Park Vejle tilbyder, kan vi styrke vores produktion, og parkens strategiske placering vil spille en væsentlig rolle i vores forsatte vækst og evne til at levere højkvalitets elektriske opvarmningsløsninger til vores kunder verden over,” siger han.

 

DGNB Gold-certificering
VGP Park Vejle er designet til at opnå DGNB Gold-certificering, hvilket sikrer, at både byggeri og drift følger de strengeste bæredygtighedskrav.

Lejemålene er fra fra 5.000 m² og op med skræddersyede løsninger til logistik og administration. Den strategiske beliggenhed har skabt stor interesse blandt virksomheder inden for logistik og produktion, melder VGP Group, og VGP Danmark er pt. i dialog med flere potentielle lejere til VGP Park Vejle.

Kilde: VGP Group

Investeringstrend: Stor efterspørgsel på aflastningscentre uden for byerne

 

Related Articles

Kritik: De kommunale veje skal løftes, og der mangler en plan

Kritik: De kommunale veje skal løftes, og der mangler en plan

Standen af vejnettet i Danmark er uændret, siden den seneste ’State of the Nation-rapport’ fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører så dagens lys for fire år siden. Og der mangler en plan, lyder det.   Af redaktionen Det er status quo over hele linjen, når den...

Konjunkturer: Fortsat vækst i sigte

Konjunkturer: Fortsat vækst i sigte

Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) har netop offentliggjort sin seneste konjunktur-måling. Konklusionen er klar: Det går fortsat stærkt i de danske rådgiver- og ingeniørvirksomheder.   Af redaktionen Konjunkturer for Rådgivende Ingeniørvirksomheder for...

“Hold øje med disse vigtige tendenser i 2024”

“Hold øje med disse vigtige tendenser i 2024”

Af redaktionen Bygherreforeningen har sat sig for at analysere, hvilke udviklinger der er på vej i 2024. De har delt det op i fem overordnede områder og en række underområder. Here we go ...   Markedet   Færre bygge- og anlægsprojekter udskydes eller aflyses...